Overwin jezelf – Fysiek én mentaal.
CrossFit Wilskracht helpt je bij jouw uitdaging om het beste in jezelf naar boven te halen.

CrossFit Wilskracht focust zich op jou en helpt je bij jouw drive om jezelf (constant) te blijven verbeteren. Je zult versteld staan van wat je kunt en waar je toe in staat bent. Op een leuke, persoonlijke en motiverende manier word jij de beste versie van jezelf, op elk vlak.

CrossFit bij CrossFit Wilskracht
Plezier, een persoonlijke benadering én na elke training met een voldaan gevoel naar huis toe gaan; dat is waarom we het doen. Wij willen er op zo’n manier voor je zijn dat jouw sportmoment een beleving wordt, het leukste moment van de dag.
 
Kwaliteit is daarbij het allerhoogste goed. Kwaliteit van het materiaal dat we gebruiken. Van het niveau van onze trainers. Van persoonlijke aandacht. En van een fijne, schone en nette omgeving waar jij elke dag terecht kunt. We bieden gevarieerde trainingen aan, voor alle niveaus. Van de Workout Of the Day (WOD) tot Olympic Weight Lifting tot Gymnastics.

On-ramp
Onze On-ramp training is speciaal voor beginnende CrossFit-leden. Hierbij leren we je verschillende basistechnieken in kleine groepjes. We leggen uit wat CrossFit is en wat het voor je doet, leren je de juiste houdingen en technieken en staan stil bij veilig leren bewegen om blessures te voorkomen. Samen met andere beginnende CrossFit-leden zet je jouw eerste stappen en maak je op een leuke manier kennis met CrossFit. Zeer aan te raden voor iedereen die nieuw is in de wereld van CrossFit!

On-ramp training
Workout Of the Day

WOD
Een WOD is een term waarmee een training wordt bedoeld. Het is een afkorting en staat voor Workout of the Day. Iedere dag doe je dan ook een andere workout. Dit maakt het leuk en hierdoor blijft het uitdagend. Een WOD bestaat uit functionele bewegingsvormen (die terugkomen in het dagelijks leven) zoals duwen, trekken, tillen etc., gevarieerd op hoge intensiteit. We gebruiken hier dus geen fitnessapparaten. Waarom die hoge intensiteit? Omdat dan de meeste resultaten worden geboekt. Simpelweg houdt dit in dat iedereen het beste uit zichzelf haalt. De training wordt van begin tot eind begeleid door een coach in een groep van maximaal 10 personen. Er is veel aandacht voor technisch goede uitvoering, zodat blessures voorkomen worden. Elke WOD start met warming up, gevolgd door het beoefenen van één of meerdere skills, of een krachtoefening. Tijdens een WOD doet iedereen dezelfde workout, maar wel altijd op je eigen niveau en tempo. Het doel? Algeheel fitter worden, waarbij je kracht en uithoudingsvermogen verbeteren.

CrossFit Teens
CrossFit Teens is speciaal voor kinderen van 12 t/m 16 jaar. Hierbij gaan we op een leuke, maar wel serieuze manier aan de slag met de basistechnieken van CrossFit, die we vervolgens ook toepassen in een workout. Zo verbeteren we algehele fitheid en gezondheid. Plezier staat voorop, maar er wordt ook zeker hard gewerkt!

CrossFit Teens training
Olympic Weight Lifting

Olympic Weight Lifting
Bij Olympic Weight Lifting focussen we ons specifiek op het aanleren van bepaalde gewichthef-technieken. We besteden aandacht aan barbell-technieken zoals de Snatch en Clean & Jerk Naast deze techniek en kracht komt er ook flexibiliteit, explosiviteit en coördinatie bij kijken.

Het doel van deze training is het verbeteren van je barbell-technieken, zodat je deze goed en efficiënter kunt toepassen tijdens de reguliere WOD.

Gymnastics
Tijdens deze les werken we aan de Gymnastics skills, waarbij oefeningen zoals de pull-up, toes to bar, handstand walk en bar muscle-ups aan bod komen. Hierbij focussen we zowel op de basis-skills als de geavanceerde skills, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau vooruitgang kan boeken.

Gymnastics
Personal Training

Personal Training
Personal Training is gericht op jouw persoonlijke doel en het behalen daarvan. Tijdens deze sessies krijg je professionele en persoonlijke begeleiding, volledig afgestemd op jou. Hierbij werk je zo efficiënt mogelijk aan jouw fysieke doel(en). Het is mogelijk om bij een 10-rittenkaart voor Personal Training ook een Onbeperkt Abonnement af te sluiten tegen een gereduceerd tarief. Meer weten? Vraag ons naar de details!

Open Gym
Onze Open Gym biedt je de mogelijkheid om vrij te trainen. We hanteren hier een beperkt aantal spots, zodat er altijd voldoende materiaal beschikbaar is voor jouw training.

Open Gym
Check hier je opties

Zelf ervaren? Een proefles is gratis. Meteen van start? Ook dat kan.

Wat maakt CrossFit Wilskracht bijzonder?
Onze CrossFit-box is niet standaard en anders dan anderen. Wat CrossFit Wilskracht en onze trainers bijzonder maakt?

Lees het hier