Plezier, een persoonlijke benadering én na elke training met een voldaan gevoel naar huis toe gaan; dat is waarom we het doen. Dát is trainen bij CrossFit Wilskracht.

CrossFit Wilskracht is een CrossFit-box die het anders aanpakt. Allereerst is er onze eigen drive om mensen te helpen gezonder, fitter en vitaler te worden. Wij willen oprecht dat onze leden de beste versie van zichzelf worden. Daarnaast heel belangrijk: we zijn er voor iedereen. Of je nu een groentje bent of fanatiek als het aankomt op sporten. Jong en oud. Slank of niet. Wij zijn helemaal gericht op jouw doel en het behalen daarvan. Als jij de drive hebt, hebben wij die ook.

Wij helpen jou met het behalen van jouw doelen, waarbij plezier, inzet en persoonlijke aandacht het belangrijkste zijn.

Waarom onze aanpak?
Wij vinden dat iedereen fit moet kunnen worden, ongeacht niveau of ervaring. Door een persoonlijke en gedreven manier van trainen kun jij de beste versie van jezelf worden. En wij helpen je daar graag bij, op een persoonlijke en motiverende manier. Zo wordt trainen écht leuker!

Meet the coaches

Nona Kerremans

Nona Kerremans is 30 jaar oud en is samen met haar partner Gert-Jan eigenaar van CrossFit Wilskracht. Ze wonen samen in Heesch.

Nona: "Van kinds af aan ben ik altijd al erg sportief geweest. Op mijn 20ste studeerde ik af als danseres en verhuisde ik naar Amsterdam. Al gauw kwam ik in aanraking met CrossFit en raakte meteen verliefd op de sport. In 2015 behaalde ik verschillende CrossFit-certificaten en ben ik gespecialiseerd als (personal)trainer. Na 10 jaar ervaring met CrossFit als atleet en 6 jaar ervaring als coach hebben we nu onze eigen box!"

"Ik help je graag bij het aanleren van de juiste technieken en houdingen zodat je iedere training op een veilige en efficiënte manier kan trainen en het maximale uit jezelf kan halen. Mijn grootste missie is dat je veel plezier hebt tijdens iedere training en met een voldaan gevoel naar huis gaat! Daarnaast ben ik ook gespecialiseerd als sportdiëtist, dus je kunt bij mij ook terecht voor (sport)voedingsadviezen."

Gert-Jan Spierings

Gert-Jan Spierings is samen met zijn partner Nona eigenaar van Crossfit Wilskracht. Samen zijn ze dit avontuur aangegaan.

Gert-Jan: "Mijn historie is compleet anders dan die van Nona. Ik heb het vol gehouden om tot mijn 30e juist helemaal niet te sporten. Ik zag er het nut niet van in en je zou er naar mijn idee alleen maar moe van worden haha."

"Door de motorsport kwam ik erachter dat mijn uithoudingsvermogen niet echt voldoende was. Ik besloot dus toch maar eens naar de sportschool te gaan. Toen werd ik gegrepen en volgden als snel wekelijkse bootcamp lessen, vele kilometers hardlopen en meerdere obstacle runs."

"Ik ben sinds 2016 fitnesstrainer en sinds 2018 helemaal verzot op en verslaafd aan CrossFit. Wat mij drijft is het zien groeien van mensen, daar krijg ik energie van. Mensen motiveren om die laatste minuten van een workout nog alles te geven en aan het einde van de workout de blije gezichten te zien als ze zichzelf overtroffen hebben. Daar doe ik het voor."

Hans van Bijnen

Introductie Hans van Bijnen

Hans: "Op wat latere leeftijd ben ik in aanraking gekomen met CrossFit en ik was direct verslaafd! Sportief ben ik altijd wel geweest. Zo heb ik gevoetbald, loop ik nog regelmatig een rondje hard en heb ik mezelf jaren in het zweet getraind bij fitness."

"Het mooie aan CrossFit vind ik dat ik (nog meer dan bij fitness) bezig ben met programmering irt vooruitgang in beweging, uitvoering, kracht en conditie. Ik kan ontzettend genieten van resultaat, hoe klein deze stapjes soms ook zijn. Als coach geniet ik ook van resultaten van anderen en ik vind het erg tof om daar een bijdrage aan te mogen leveren."

"Ik kan nog veel meer vertellen, maar je kunt het beter aan me vragen als we elkaar zien bij CrossFit Wilskracht. Hopelijk tot snel!"

Djim van Diepen

Introductie Djim van Diepen

Djim: "In 2015 ben ik in aanraking gekomen met CrossFit en was ik direct enthousiast. Het mooie aan deze sport vind ik de functionele en bewezen trainingsaanpak én dat iedereen zichzelf op zijn of haar eigen niveau tot het uiterste kan drijven.

Na mijn CIOS-opleiding ben ik afgestudeerd als Fysio- en manueeltherapeut en werk ik sinds 2018 in een eerstelijns praktijk.

Ik help je graag om op een veilige en verantwoorde manier fit te worden. Tot snel!"

Martijn van Raak

Introductie Martijn van Raak

Martijn: "Op de vraag wat ik voor m’n veertigste verjaardag wilde hebben, antwoorde ik: een proefperiode voor crossfit. Geen idee wat het precies was, maar het zag er wel energiek uit. Basketbal was daarvoor altijd mijn sport geweest, maar vanwege de nodige blessures moest ik daar mee stoppen. Nu heb ik mijn passie in het crossfit gevonden.

Sinds de opening van crossfit ‘wilskracht’ kan ik mijn andere passie ‘osteopathie’ combineren met het crosfitten.

Osteopathie is net als fysiotherapie een manuele geneeskunde. Mocht je klachten hebben, die maar niet over willen gaan, spreek me gerust aan of bel/ mail me."

In de box is een volledige behandelkamer ingericht en via onderstaande link kan je online een afspraak plannen.

Afspraak plannen

Contactgegevens en info over osteopathie kun je vinden op

osteopathie-oss.nl

Wat heeft CrossFit allemaal voor jou te bieden?
CrossFit is een unieke manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Het is een trainingsvorm waarbij je constant functionele bewegingen uitvoert onder hoge intensiteit. CrossFit Wilskracht biedt verschillende soorten trainingen, van de bekende WOD’s (Workouts Of the Day) tot Olympic Weight Lifting en Gymnastics trainingen.

Bekijk ons aanbod